Sunil Dutt laat Nutanix-partner lokaal verschil maken

Channel Awards 2018, Channel Manager of the Year

Sunil Dutt

Sunil Dutt

Sunil Dutt is sinds december 2015 verantwoordelijk voor channel sales en het alliance enablement van Nutanix in Nederland. Mede dankzij zijn inspanningen, zijn wereldwijde netwerk, inzet, loyaliteit en commitment heeft hij samen met de Nutanix-partners een zichtbare en waardevolle bijdrage geleverd aan de snelle groei van Nutanix in Nederland. Voor de redactie van Channelweb reden om Sunil Dutt te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Het kan niet anders, Sunil Dutt móét wel iets goeds doen bij Nutanix. Zijn aanmelding voor de Channel Awards 2018 is namelijk een gezamenlijke voordracht vanuit PQR en SLTN Inter Acces, beide prominente partners van het bedrijf. Zo is terug te lezen dat Dutt altijd het belang en succes van de partner voorop stelt en hij zich niet alleen inzet voor de Nutanix-belangen, maar echt een ambassadeur voor zijn partners is en nooit opgeeft. ‘Je treft Sunil overal ter wereld aan om de Nederlandse partners en alliances in de spotlights te zetten, om zodoende lokaal het verschil te kunnen laten maken.’

Maar daarmee is de lofzang voor Sunil Dutt nog niet klaar. Want als we PQR en SLTN Inter Access mogen geloven is het mede dankzij Dutt dat de Nederlandse Nutanix-partners tot de hoogst gecertificeerde partners ter wereld behoren en daardoor internationaal worden gehoord, gezien en beloond met bijvoorbeeld incentives, rebate-programma’s en soms door partners simpelweg een ‘ijscloud’ ijsje aan te bieden in de zomer. Dutt wordt betiteld als de enthousiaste kracht achter channel marketing-programma’s als de Channel Call-out-Days en Brewtanix events. Dit alles heeft tot doel om kennis te delen, bezoekafspraken te maken en concrete business te genereren met en voor partners.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-11T17:23:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.