Microsoft en Zerto scoren met bundelen verkoopactiviteiten

Channel Awards 2018, Vendor Awards

Combinatie

Zerto, leverancier van herstel- en bedrijfscontinuïteit software, is een overeenkomst met Microsoft aangegaan om de verkoopactiviteiten op elkaar af te stemmen. Dit maakt het mogelijk om Zerto producten in combinatie met Microsoft Azure aan te bieden. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Microsoft en Zerto te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

De laatste versie van het platform van Zerto biedt replicatie van en naar Azure-omgevingen en replicatie tussen verschillende Azure-regio’s en datacenters. Organisaties die volledig zijn overgestapt op Azure als primaire omgeving, kunnen hun Zerto-platform blijven gebruiken. Het bedrijf biedt Microsoft-klanten daarnaast een snelle en eenvoudige manier om Azure te gaan gebruiken op basis van hun huidige Microsoft Enterprise Agreements.

Organisaties kunnen volgens beide partijen dankzij de samenwerking flink wat kosten besparen. De noodzaak van back-up hardware en datacenters wordt namelijk geëlimineerd en herstelprocedures voor complete it-omgevingen kunnen worden geautomatiseerd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-20T16:25:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.