Security en cloud centraal bij Juniper Partner Advantage-programma

Channel Awards 2018, Vendor Awards

Cloud

Juniper Networks heeft zijn Juniper Partner Advantage-programma (JPA) eenvoudiger en overzichtelijker ingericht, waardoor specialisaties rondom security, datacenterservices en cloud nu centraal staan. Partners genieten hierdoor meer gerichte support in de digitale transformatie en bij het ontwikkelen van nieuwe it-consumptiemodellen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Partner Advantage-programma (Juniper Networks) te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Volgens Juniper komt er een periode van hybride it aan. Partners spelen daarin een belangrijke rol door hun klanten te ondersteunen bij hun overgang naar een multicloud-omgeving of bij het combineren van hun on-premise omgeving met een pubic cloud. Het vernieuwde programma is dan ook tot stand gekomen vanuit de vraag van partners, die daarmee nog duidelijker de waardering voor de vaardigheden en expertise krijgen die ze in huis hebben.

Het vernieuwde JPA-programma geeft partners de gelegenheid zich nog beter te onderscheiden op het gebied van security, datacenter-routing en -switching en cloud. Partners krijgen de gelegenheid hun focus nader te bepalen en hun specialisatie te verdiepen. Naarmate je als partner meer geïnvesteerd hebt in specifieke technologieën en je professionaliteit op die terreinen hebt bewezen, zullen de beloningen hoger zijn.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.