Channel Awards genomineerde aan het woord: Tallgrass

Channel Awards 2018

Tallgrass

Het stemproces is in volle gang en lezers van Channelweb kunnen nog tot en met aanstaande zondag hun stem uitbrengen op één van de 110 genomineerden. Tot die tijd spreken we met genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de spannende avond van de Channel Awards 2018 op 11 december. Deze keer aan het woord: Tallgrass.

Ook in 2018 wordt er weer stevig geconcurreerd in het Nederlandse ict-verkoopkanaal. Hoe bent u het eerste half jaar deze strijd doorgekomen en wat is u het meeste opgevallen?
‘Ook voor Tallgrass was het begin van 2018 een bewogen eerste half jaar. Met veel inzet en hulp van onze klanten en partners hebben we er ook mooi eerste half jaar van kunnen maken.’

Hoe zijn jullie als organisatie deze battle aangegaan en hoe is jullie dat vergaan?
‘Als specialistische organisatie leunen wij erg op onze relaties en samenwerking. Wij zijn goed in infrastructuur en dankzij onze partners kunnen we mooie projecten realiseren.’

In de Nederlandse channelmarkt wordt er veel gestreden, maar ook heel veel samengewerkt. Hoe kijken jullie tegen deze ontwikkelingen aan?
‘Tallgrass heeft altijd al deze strategie aangehouden. Veel van onze business komt dan ook voort uit samenwerking met leveranciers, klanten en concurrerende collega’s.’

Hoe ontwikkelen jullie zich als organisatie in dit competitieve speelveld en welke stappen gaan jullie op korte termijn nemen om een knockdown te voorkomen of uit te delen?
‘Als organisatie hebben wij hierop slechts één antwoord: focus.’

Wat was het afgelopen half jaar jullie meest glorieuze overwinning?
‘Ons mooiste project voortkomend uit samenwerking is toch wel het Erasmus Medisch Centrum met Bytesnet en The Datacenter Group.

Wat was het afgelopen half jaar een belangrijke les die jullie geleerd hebben door of dankzij de concurrentie?
‘Samenwerking betekent dat je moet delen met elkaar, maar ook dat gezamenlijke inzet leidt tot grotere prestaties en overwinningen.’

Als genomineerde bent u alle voorrondes goed doorgekomen. De eindstrijd wordt beslecht tijdens de uitreiking van Channel Awards2018. Wat betekent deze nominatie voor jullie en hoe gaan jullie er de komende maanden voor zorgen dat jullie deze ‘Ultimate Battle’ op 11 december 2018 gaan winnen?
‘De nominatie is een bekroning op onze samenwerking en het project. Hiermee hopen we onze samenwerking met Bytesnet, TDCG, Huawei een boost te geven voor toekomstige projecten.’

Gezamenlijke nominatie

Het Erasmus MC, Bytesnet, The Datacenter Group, Relined Fiber Network en Tallgrass zijn met het Twin datacenter-concept genomineerd voor de Channel Awards 2018 in de categorie ‘Best Channel Project of the Year’. Op dinsdagavond 11 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-11T17:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.