Robert Jan Dullaart neemt ervaring mee naar Cohesity

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

Robert Jan Dullaart

Robert Jan Dullaart is recent gestart als channel manager Benelux bij Cohesity, leverancier van hyperconverged storageoplossingen. De afgelopen elf jaar werkte hij bij NetApp, waarvan de laatst vijf jaar als head of channel voor de Benelux. Bij Cohesity heeft Dullaart de taak gekregen om het aantal klanten en de omzet in België, Nederland en Luxemburg te verhogen. Een dankbare taak voor deze ervaren channel managers en daarom voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Robert Jan Dullaart te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Cohesity stelt klanten in staat het hoofd te bieden aan zogeten mass data fragmention. Dit zijn enorme datavolumes, die gebruikt worden voor back-up, archivering, test/dev, analytics, fileshares en object stores, die vast zitten in silo’s en die niet integreren. Het is enorm kostbaar en tijdrovend voor bedrijven om deze data te managen en back-uppen. Veel bedrijven achten het vrijwel onmogelijk om die data in de toekomst nog te kunnen managen. Cohesity’s platform consolideert deze silo’s naar eigen zeggen. Hierdoor moeten eindklanten volgens de onderneming minder kosten maken en kunnen ze meer waarde halen uit hun data.

Hierin liggen volop kans voor partners en daarom is Robert Jan Dullaart naar Cohesity gehaald. Hij heeft de taak meegekregen om het partnerkanaal verder te gaan uitbreiden. Dullaart richt zich hierbij niet op de kwantiteit; kwaliteit staat voorop. Dullaart richt daarom specifiek op partners die disruptieve technologieën omarmen, die gespecialiseerd zijn in hyperconverged en die zich bezighouden met datamanagement.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.