Sven Schoenaerts neemt bak ervaring mee naar AWS

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

Sven Schoenaerts

Sven Schoenaerts

Sven Schoenaerts is aan de slag gegaan bij Amazon Web Services (AWS). Hij is aangesteld als enterprise segment manager in de Benelux-regio. De Belg heeft ruim elf jaar voor Netapp gewerkt, waarvan twee jaar als Benelux-directeur. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Sven Schoenaerts te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Schoenaerts heeft diverse functies binnen ict-organisaties bekleed. Zo was hij drie jaar verkoopdirecteur bij Bell Micro, twee jaar channel accountmanager bij BMC Software. In 2002 ging hij aan de slag bij Brocade, waar hij als Belux-directeur verantwoordelijk was voor de activiteiten in België, Luxemburg en later ook de Nordics-regio.

In 2007 maakte Schoenaerts de overstap naar Netapp. Hij heeft hier elf jaar gewerkt. Eerst als directeur voor de channel sales in de EMEA-regio en de laatste twee jaar als algemeen directeur voor de Benelux-regio. Na Netapp is hij nog een klein jaar actief geweest als verkoopdirecteur bij Voranis in België, Nederland en de Nordics.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.