Jos Ouwerkerk krijgt Capestone onder zijn hoede

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Personality of the Year

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk is per 1 maart 2019 de nieuwe managing director van Capestone en Comgate. Hij werkte eerder bij Telecombinatie en Dean One. Sinds begin 2018 was hij al verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Capestone, een jaar later geeft hij dus leiding aan Capestone en de internet of things-tak Comgate. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Jos Ouwerkerk te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

Als de nieuwe managing director gaat Jos Ouwekerk de diensten van het bedrijf beter laten aansluiten op de dienstverlening van resellers richting hun eindklanten. Daarnaast wordt het partnerkanaal vergroot door enerzijds de activiteiten in Europa uit te breiden en anderzijds nieuwe verkoopkanalen op te zetten. Daarbij zal een speciale focus zijn op de migratie van 4G naar 5G. Ook richt de onderneming zich op nieuwe verticale markten, zoals de maritieme sector en de energiemarkt.

Ouwerkerk gaat het portfolio aanpassen van een zuiver distributie- naar value add-portfolio. Daarbij ligt de focus op het leveren van managed services, bestaande uit de mobiele hardware, connectiviteit en de technische support aan de partner en klant. Denk hierbij aan IoT-data-abonnementen gebaseerd op de eSIM en technische support- en dienstverlening bij projecten. Capestone is distributeur van mobiele internetoplossingen zoals 4G-routers, waaronder industriële routers en iot-routers. Verder levert het bedrijf telefoons en gps-trackers.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.