Hans Maatkamp neemt ervaring mee naar Distology

Hans Maatkamp

Hans Maatkamp

De Britse distributeur Distology, gespecialiseerd in cybersecurity- en cloudtechnologie, heeft Hans Maatkamp aangesteld als managing director voor de Benelux. In die rol volgt hij Kees van Kempen op, die de afgelopen jaren de basis heeft gelegd voor de Benelux-vestiging. Maatkamp heeft een imposant distributeursverleden. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Hans Maatkamp te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

De ervaren Hans Maatkamp komt over van Arrow ECS, waar hij business development manager binnen de divisie Net/Sec was. Daarvoor was hij werkzaam bij Techaccess en E92plus. Bij Distology is het zijn taak de groeiambities in de Benelux-markt gestalte te geven en het partnernetwerk verder uit te bouwen.

Distology distribueert Okta, Kenna Security, Keeper, Portnox, Workplace, ObserveIT, Yubico, Celestix en CurrentWare. Distology staat onder leiding van ceo Hayley Roberts. De distributeur hecht belang aan vier belangrijke principes - kennis, ervaring, goede relaties en drive, om waarde toe te voegen aan elke kans en succes te genereren voor partners.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-11T11:19:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.