Kabelshop.nl verbreedt, maar scoort met kabels en ict

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

Dit artikel delen:
Webshop

De webshop Kabelshop.nl is voor de vierde keer bekroond tot beste webshop bij de Shopping Awards XS. De eerste drie keer won het in de categorie ‘Elektronica & Telecom’, maar na de verbreding van het assortiment won het dit jaar opvallend in de categorie ‘Huis & Tuin’. Toch voeren kabels en andere ict-gerelateerde producten nog steeds de boventoon bij Kabelshop.nl en daarom nomineert de vakjury van de Channel Awards 2019 deze website in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Kabelshop.nl won de Shopping Award XS in de categorie ‘Huis & Tuin’ op basis van publieksstemmen. Dit is een grote stap voorwaarts voor de webshop, omdat het bedrijf zich namelijk niet langer alleen maar richt op kabels. Zo heeft de webshop, naast kabels, een ruim assortiment aan onder andere ongediertebestrijding, netwerkproducten, verlichting en tuinartikelen. De overwinning is te danken aan hard werken en gespecialiseerde, nieuwe productgroepen. De awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren op basis van betrouwbaarheid, communicatie en snelle levering.

In 2015 werd in Nederhorst den Berg een webshop opgericht door twee jonge ondernemers met een droom: een succesvolle webshop met een breed assortiment en uitstekende service. Deze droom werd www.kabelshop.nl. Inmiddels is het assortiment van de webwinkel uitgebreid tot veel meer dan alleen kabels en staat het doel vast: de klant altijd op één zetten. Klanten waarderen de webwinkel met een gemiddelde score van een 9,6.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.