B-lay geeft inzage in licenties met Zyncc

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

Dit artikel delen:
Softwarelicentie

De bedrijfsuitgaven aan software stijgen al jaren. Toch hebben organisaties amper inzicht in de kosten, functionaliteiten en voorwaarden van hun softwarelicenties en -abonnementen. Dit zorgt ervoor dat vooral grote organisaties miljoenenrisico’s lopen en veel overbodige uitgaven doen. De nieuwe dashboard-tool Zyncc van softwarelicentiespecialist B-lay biedt bedrijven het inzicht dat zij nodig hebben om deze risico’s te minimaliseren en kostenbesparingen te realiseren. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om B-lay te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Zyncc biedt it-afdelingen een contractadministratie en laat zien waar het softwarebudget precies aan wordt besteed. Daarbij monitoren en duiden B-lay-experts relevante veranderingen in softwareproducten en licentievoorwaarden van softwareleveranciers. Ook houden zij bij welke externe gebeurtenissen, zoals een overname of een wetswijziging, van invloed kunnen zijn op de financiële situatie van een organisatie. Al deze gegevens worden in het Zyncc-dashboard weergegeven.

Zyncc biedt bij software-aankopen en -contracten in één centraal archief met daarin een up-to-date administratie van alle licenties en abonnementen. Daarnaast is volledige outsourcing van de licentie-administratie mogelijk. Het biedt relevante data over software-uitgaven in een handig dashboard en er is realtime monitoring en advies mogelijk van B-lay-experts over relevante externe gebeurtenissen. Zyncc biedt dan ook simpele integratie met populaire software asset managementtools als Snow, Flexera en ServiceNow.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.