Relicense versnelt groei in de Benelux

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

Dit artikel delen:
Licentie

Leverancier van gebruikte softwarelicenties Relicense heeft een strategie ontwikkeld waarin versnelde groei in de Benelux centraal staat. Om dit te bewerkstelligen heeft het bedrijf Guus Derckx aangesteld als managing director Benelux. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Relicense te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Met Guus Derckx heeft Relicense een salesmanager in huis gehaald die een nieuwe impuls geeft aan de directe en indirecte activiteiten van Relicense in de Benelux. Voordat Derckx naar Relicense kwam was hij werkzaam als senior account manager enterprise bij Comparex. Daar weer voor vervulde hij verschillende salesrollen bij Insight.

Met Derckx wil Relicense optimale licentiescenario ontwikkelen. Hij zal een centrale rol spelen in het behalen van de groeidoelstellingen in de Benelux en in de verdere uitbouw de marktpositie. Ook in de Benelux is de markt voor gebruikte Microsoft-licenties sterk in opkomst. Derckx gaat met het Relicense-team klanten in de regio ondersteunen bij het behalen van aanzienlijke kostenbesparingen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.