Avanade zet in op advies digitale transformaties

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Trusted Advisor of the Year

Trusted Advisor

Avanade is in Nederland gestart een nieuwe dienstentak die klanten adviseert over digitale transformatie. Het onderdeel wordt gerund door Marit van Dijk, die eind 2018 overkwam van KPMG. Volgens een ambitieus plan moet binnen twee jaar tijd ongeveer een tiende van de adviespraktijk in Nederland via de nieuwe dienstentak plaatsvinden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Avanade te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Avanade, een joint venture van Accenture en Microsoft, zet met de divisie voor digitale transformatie in op bedrijven en organisaties van verschillende omvang in verschillende branches. Het Nederlandse kantoor van Avanade staat in Utrecht. Vanuit daar werken ongeveer vierhonderd mensen.

De aanstelling van Marit van Dijk en start van Advisory Services Nederland is de volgende stap om klanten end-to-end bij te staan in hun digitale transformatie; van strategie en implementatie tot waarde realisatie. Inmiddels werken vijftien mensen bij het nieuwe onderdeel. Van Dijk heeft ruime ervaring opgedaan in het adviseren van bedrijven over digitale transformatie. Dit deed ze in verschillende rollen bij het Zeister adviesbureau Nolan, Norton & Co en bij KPMG.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.