Squadra scoort met nieuwe datascience-unit

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Trusted Advisor of the Year

Trusted Advisor

Squadra heeft een nieuwe unit met datascience-specialisten opgezet. Reden hiervoor is dat steeds meer organisaties zich realiseren dat data-gedrevenheid de sleutel is tot een succesvolle digitale transformatie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Squadra te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Het toepassen van predictive analytics en artificial intelligence biedt volgens Squadra enorme kansen voor het reduceren van operationele kosten, het stimuleren van verkopen en het realiseren van nieuwe diensten en businessmodellen. De hiervoor benodigde datascience-specialisten zijn echter schaars. Bovendien weten organisaties niet altijd op welke vaardigheden ze deze specialisten moeten selecteren. Naar aanleiding van vragen uit de markt heeft Squadra daarom besloten een nieuwe unit te starten.

Met de nieuwe unit Squadra Data Science Specialists worden de expertises vanuit Squadra Matching & Search ((executive search voor cio, cdo, cto en senior digital-functies) en Squadra Machine Learning Company (solution provider voor artificial intelligence- en datascience-projecten en -oplossingen) gecombineerd. Klanten worden zo geholpen met de invulling van vacatures en detacheringsvraagstukken.

Terug naar alle genomineerden
Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.