GOconnectIT specialiseert zich met overname Swiss Knife

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

expertise specialist

GOconnectIT heeft zijn positie in de glasvezelmarkt versterkt met de overname van het Almelose Swiss Knife. Het is in korte tijd de tweede overname voor leverancier van softwareoplossingen voor de infrastructuurbranche. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om GOconnectIT te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

GOconnectIT zette december vorig jaar al de acquisitie van Geodan van den Berg (leverancier van geografische software voor kabel- en leidingbeheerders) op zijn naam. De overname van Swiss Knife is naar eigen zeggen een volgende stap in het creëren van de leidende software groep voor de kabel- en leidingbranche.

Swiss Knife levert cloudoplossingen en apps voor de binnen- en buitendienst aan een klantenbasis in met name de glasvezelsector en de aannemerij. Van meer dan de helft van alle glasvezelaansluitingen in Nederland loopt de planning tot de aansluiting via de systemen van Swiss Knife. Zo is Planrrr een cloudoplossing om de binnen- en buitendienst te integreren en bedrijfsprocessen in een workflow te definiëren, en stelt het Appeee-platform buitendienstmedewerkers in staat tijd te besparen middels digitale werkbonnen, inspecties, bezoekverslagen, urenregistratie, kwaliteitsrapportages, en enquêtes. NKM, BAM, Van Gelder en VolkerWessels Telecom vertrouwen op deze softwareoplossingen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.