OrangeNXT scoort als gespecialiseerd Microsoft-partner

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

expertise specialist

Het Eindhovense OrangeNXT, een spin-off van de ICT Group, is verkozen tot ‘Country Partner van het jaar 2019’ door Microsoft. Het bedrijf krijgt de waardering vooral door zijn kennis van operationele technologie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om OrangeNXT te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

Hierbij combineert OrangeNXT zijn kennis en de kennis van ICT Group in domeinen als operationele technologie, industriële iot, ai, machine learning en automatisering van mobiele gebruikers. OrangeNXT levert een SaaS-oplossing gebaseerd op Microsoft Azure.

Het softwarecloudplatform OrangeNXT kent drie smaken. ConNXT biedt software voor asset management en voorspellende onderhoudstoepassingen; MobileNXT levert tracking & tracing voor veldwerkers, koeriers en auditors, en DigitalNXT ondersteunt bedrijven bij de versnelling van de digitalisering van processen. Volgens ICT Group zijn de oplossingen met name bedoeld voor de lokale overheid, de industrie, de logistiek en het transportwezen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.