Qbit scoort met samenwerking met Guardian360

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

expertise specialist

Qbit Cyber Security is een samenwerking aangegaan met Guardian360. Samen hebben zij als doel de digitale infrastructuur veiliger te maken. Qbit Cyber Security is specialist op het gebied van het beschermen van data en bedrijfsprocessen tegen cybercrime, in welke vorm dan ook. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Qbit Cyber Security te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

De experts van Qbit zijn werkzaam als securityspecialisten bij geavanceerde beveiligingsvraagstukken. Zij nemen bedrijfsprocessen door en zijn, door het inzetten van verschillende methoden, in staat te onderzoeken of it-omgevingen waterdicht zijn. Door deze kennis en ervaring te combineren met state-of-the-art systemen heeft Qbit zich een unieke positie verworven in de wereld van cybersecurity.

Qbit Cyber Security is erg blij met de samenwerking met Guardian360. Door de vele raakvlakken raakvlakken qua visie en werkwijze zijn ze samen sterk in het creëren van een veiligere samenleving. Qbit Cyber Security (onderdeel van de Eurofins Group) met kantoren in Groningen, Haarlem, Apeldoorn, München en New York is in 2018 ontstaan uit een fusie van ITsec en Insite Security.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.