H&R scoort nominatie met realiseren meerwaarde

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

added value toegevoegde waarde

H&R heeft zich de afgelopen jaren hard ingezet om meerwaarde te creëren voor zijn relaties. Waar veel partijen pas instappen bij het leveren van de doos, is H&R al uitgebreid bezig met de klant om het gehele it-project te bespreken. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om H&R te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Of het nu gaat om grootschalige werkplekvervanging, server-/storage-projecten of aanbestedingen met betrekking tot pruinting, H&R faciliteert het van A tot Z. Ook security staat hoog op de agenda bij deze Platinum-partner van Eset, HP Inc. en Dell EMC.

Recent heeft Hewlett Packerd Enterprise (HPE) H&R benoemd tot HPE Original Equipment Manufacturer, kortweg HPE OEM-partner. H&R is nu het derde bedrijf in Nederland die deze status heeft kunnen bemachtigen. H&R richt zich vooral op advies en service. Dit is ook een van de redenen dat H&R in aanmerking is gekomen voor dit bijzondere partnerschap. Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het ontwikkelen en uitbreiden van deze facetten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.