Exclusive Networks komt met WK Vrouwen Voetbal Promotie

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

WK 2019 vrouwenvoetbal

Deze zomer voetbalden de Oranje leeuwinnen voor de winst tijdens het WK Vrouwen Voetbal 2019 in Frankrijk. Exclusive Networks greep dit wereldwijde sportevenement aan om met een sportieve WK-Promotie te komen. Resellers konden limited edition oranje supportersgear scoren. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om de WK Vrouwen Voetbal Promotie van Exclusive Networks te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Bij de plaatsing van een order bij Exclusive Networks konden resellers een oranje sportshirt (zowel in vrouwen- als mannenuitvoering verkrijgbaar) en een limited edition voetbal verdienen. Daarnaast maakte zij kans op een biertap ter waarde van 129 euro.

De WK-Promotie was in samenwerking met HPE-dochter Aruba, leverancier van wired en wireless netwerkoplossingen en Gemalto, leverancier van two factor-authenticatie en encryptieoplossingen. Samen vormden zij de oranje vendorenselectie van Exclusive Networks.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.