Also voegt TeamViewer toe aan Cloud Marketplace

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

Cloud marketplace marktplaats

Also Nederland is distributeur geworden van TeamViewer, een aanbieder van beheeroplossingen op afstand. TeamViewer wordt nu aangeboden via de Also Cloud Marketplace. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Also te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Met Also als distributeur kan TeamViewer een grotere variëteit aan klanten bereiken door de omvangrijke database van Also. De distributeur heeft een van de grotere zakelijke marktplaatsen van cloudoplossingen in Europa, gericht op diverse doelgroepen, in verschillende segmenten en met verschillende zakelijke achtergronden. Via het platform kunnen softwareleveranciers als TeamViewer duizenden Europese resllers, channelpartners en hun eindklanten bereiken.

TeamViewer is een connectiviteitsoplossing waarmee gebruikers altijd en overal bij hun bestanden kunnen en kunnen samenwerken. De oplossing biedt veilige toegang op afstand, ondersteuning, controle en samenwerkingsmogelijkheden van welke aard dan ook. TeamViewer heeft inmiddels zijn portfoli uitgebreidmet Augmented Reality (AR), TeamViewer Pilot en de nieuwe enterprise-oplossing van het bedrijf TeamViewer Tensor.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.