Copaco is beste Noord-Europese distributeur van HPE

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

troffee

Copaco Nederland is tijdens de HPE Global Partner Summit 2019 in Las Vegas uitgeroepen tot Noord-Europese distributeur van het jaar. Hewlett Packard Enterprise reikt deze award uit als erkenning voor distributeurs die partners verder helpen met HPE-producten en -technologieën. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Copaco is, hoe kan het ook anders, zeer vereerd met de award en ziet het als een erkenning van de expertise en als een bekroning op het werk voor resellers. Het is niet de eerste keer dat Copaco een HPE-award in de wacht sleept. In 2016, 2017 en 2018 werd het ook al uitgeroepen tot HPE Distributor of the Year, dan wel voor Nederland. Copaco schrijft dit succes vooral toe aan de intensieve samenwerking met Hewlett Packard Enterprise en de HPE-resellers.

Het gehele assortiment van Hewlett Packard Enterprise is verkrijgbaar bij Copaco. Het omvat een compleet portfolio van servers, storage, networking en services. Naast het leveren van deze oplossingen kunnen resellers bij Copaco terecht voor ondersteuning op het gebied van installatie, implementatie, kennis en consultancy.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-11T11:19:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.