Ingram Micro maakt stappen in ucc-markt

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

Ingram Micro

Ingram Micro heeft Poly, wat de nieuwe naam is van leverancier van communicatieoplossingen Plantronics is na de overname van Polycom, in de EMEA-regio aan het portfolio toegevoegd. Na die overname, en door gebruik te maken van zijn specialisatie in zowel Plantronics als Polycom in verschillende landen, werd Ingram Micro een van de regionale distributeurs van Poly. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Ingram Micro te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Met de uitbreiding van de distributieovereenkomst neemt Ingram Micro een stevigere positie in in de snelgroeiende unified communications and collaboration (ucc)-markt. Ingram Micro probeert deze markt naar zich toe te trekken met een line-up van zowel traditionele als born-in-the-cloud leveranciers, een team van nationale specialisten in de EMEA-regio en een groot aantal gratis diensten.

Poly heeft volgens Ingram Micro een uniek aanbod van spraak- en video-oplossingen, dat zowel het eigen aanbod als de evolutie van het bedrijf zeer goed aanvult. Ingram Micro investeert zwaar in de ucc-specialiteitsmarkt op een wereldwijd niveau en probeert er voortdurend voor te zorgen dat er maximale waarde wordt toegevoegd aan het klantenbestand en de leverancierspartners.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.