Tech Data onderscheidt zich in Adobe-business

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

Tech Data

Tech Data heeft de Top European Creative Distributor of the Year Award 2019 gewonnen op de Adobe Summit in Praag. Deze award is een erkenning voor Tech Data Benelux voor het behalen van de hoogste groei in nieuwe Creative Cloud business. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Tech Data te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De Adobe-awards, toegekend aan kanaalpartners, zijn in het leven geroepen voor het erkennen van best practices en continue inspanningen bij het stimuleren van Adobe-business. Dit geldt voor zowel de Creative- als Document Cloud-producten. De prijzen zijn uitgereikt in verschillende categorieën binnen de Creative en Document Cloud business.

Tech Data werkt volgens eigen zeggen al jaren hard om van Adobe een succesvolle leverancier te maken binnen het Tech Data-portfolio in de Benelux. De distributeur vindt het mooi om te zien dat dit harde werk ook buiten de Benelux-grenzen opvalt en beloond is in EMEA.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.