CloudLand helpt Hornetsecurity met voet aan wal

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

Cloudsecurity

Softwaredistributeur CloudLand is de producten van Hornetsecurity aan Nederlandse en Belgische it-resellers en -dienstverleners gaan leveren. Hornetsecurity is pionier op het gebied van cloudsecurity met onder andere spam filter, e-mail encryption, web filter en advanced threat protection. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om CloudLand te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Nadat begin dit jaar de e-mail cloud security partners van CleanPort zijn overgestapt op Hornetsecurity, zocht de leverancier de juiste partner om de positie in die regio te versterken. Deze strategische partner werd gevonden in CloudLand. Nederland heeft een sterke it-markt die goed past bij het nieuwste product 365 Total Protection, waarmee gebruikers meer dan twintig nieuwe beveiligings- en bedrijfsfuncties aan Office 365 toe kunnen voegen. CloudLand voorziet resellers inmiddels van deze oplossing.

CloudLand staat voor gebruiksvriendelijkheid, beheergemak en een hoge mate van transparantie en controle. Dit zijn zaken die ook gelden voor Hornetsecurity. De securityleverancier zorgt voor de bescherming van de it-Infrastructuur van klanten. CloudLand verkoopt naast Hornetsecurity ook producten van onder meer Temasoft en Altaro VM Backup.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.