Uniserver scoort met cloudinfrastructuren

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

Cloudinfrastructuur

It-dienstverlener DNA Services is gebruik gaan maken van de infrastructuur van clouddistributeur Uniserver als fundament voor zijn clouddiensten. Uniserver garandeert 99,98 procent up-time, een partner only-model en een robuuste basis om nieuwe diensten op te bouwen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Uniserver te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne it-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Vanuit Nederlandse datacenters biedt het een cloudinfrastructuur waarop partners aanvullende diensten kunnen aanbieden. Zo wil Uniserver gezamenlijk de digitale dienstverlening naar een hoger plan brengen, door de eigen oplossingen, kennis en ervaring aan te vullen met de expertise van partners.

DNA Services richt zich met zijn dienstverlening op de groothandel-, retail- en productiesector, waar grote behoefte is aan maatwerkoplossingen. Het streven om voor elke klantwens een aansluitende oplossing te bieden, is de belangrijkste reden dat DNA Services heeft gekozen voor de migratie naar het platform van Uniserver. Dit platform biedt de mogelijkheid alleen de benodigde IT-componenten te selecteren en biedt daarmee de flexibiliteit die DNA Services nodig heeft om elke eindklant van een passende oplossing te voorzien.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.