Infinigate scoort met it-management van Ipswitch

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

Dit artikel delen:
added value toegevoegde waarde

Ipswitch is een samenwerking aangegaan met Infinigate. Het partnerschap stelt resellers in de Benelux in staat om via Infinigate gebruik te maken van de it-managementoplossingen van Ipswitch. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Infinigate te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Infinigate is een value added distributeur van it-securityoplossingen in Europa. Ipswitch levert secure file transfer- en network managementsoftware. Met de distributieovereenkomst hebben resellers in de Benelux nu de mogelijkheid tot de aanschaf van Moveit en Ws_ftp voor secure file transfer en Whatsup Gold voor netwerkmonitoring van Ipswitch.

Whatsup Gold 2018 bevat features zoals performance monitoring voor Amazon Web Services en Microsoft Azure Cloud, Meraki Cloud Managed Wireless Systems en Dell Compellent-opslagapparaten. Klanten van Ipswitch hebben een dashboard en een kaart die inzicht geeft in de status en prestaties van het netwerk, servers, opslagapparaten en applicaties in de cloud en on-premises met één netwerkinterface.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.