Nuvias helpt Sinefa met Europese expansie

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

Europees Nuvias heeft zijn ‘Advanced Networking Practice’ uitgebreid via een distributieovereenkomst met Sinefa. Sinefa bouwt oplossingen voor netwerkbeheer, gebaseerd op realtime netwerkverkeer. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Nuvias te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

De overeenkomst versnelt de expansie van Sinefa in Europa en biedt Nuvias tegelijkertijd een belangrijke nieuwe partner voor zijn netwerkportfolio. Daar maken al grote bedrijven als Aerohive, Barracuda, Juniper Networks, Nokia, Nuage en Riverbed deel van uit. De cloud native-architectuur van Sinefa biedt biedt inzage in netwerkverkeer over hybride en cloudnetwerken, inclusief egacy wans, branch/edge, software-gedefinieerd, nfv-cloud, multi-cloud en multi-tenanted omgevingen. Het van oorsprong Australische bedrijf heeft klanten in twintig landen.

Sinefa geeft Nuvias-resellers de kans om hun klanten te voorzien van onmiddellijke zichtbaarheid op elk mogelijk netwerk, vanuit elke locatie. Die verbetert de productiviteit en de netwerkkosten. Sinefa is een oplossing voor elke bedrijf dat een kosteneffectieve manier nodig heeft om zijn netwerk en applicaties op te meten en te verbeteren als deel van hun digitale strategie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.