Westcon-Comstor scoort met distributie Infovista

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

Dit artikel delen:
added value toegevoegde waarde

Distributeur Westcon-Comstor heeft een wereldwijde distributieovereenkomst gesloten met Infovista, leverancier netwerk performance en applicatiecontrole. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Westcon-Comstor te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

InfoVista is een leverancier van kosteneffectieve orkestratieoplossingen voor netwerkprestaties waarmee communicatiedienstverleners, mobiele operators en grote ondernemingen de uitdaging aangaan om gebruikerservaring van topkwaliteit (UX) te bieden en tegelijkertijd de kapitaalefficiëntie van hun netwerkinfrastructuur te vergroten. Tachtig procent van ‘s werelds grootste communicatieserviceproviders, meer dan 250 mobiele operatoren, talloze wereldwijde ondernemingen en openbare administraties vertrouwen allemaal op InfoVista-oplossingen om de beste it-services te leveren die specifiek zijn gericht op optimale netwerkprestaties.

Westcon-Comstor is een value added distributeur, gespecialiseerd in het leveren van een totaalportfolio op het gebied van networking, security, datacenters, unified communications, cloud en samenwerkingsoplossingen. Via de distributeur krijgen partners toegang tot een portfolio van high-end bedrijfsgeoriënteerde oplossingen en bekende leveranciers. Westcon-Comstor ondersteunt partners in hun groei en het creëren van business; van wereldwijde logistiek, supply chain en onderwijsdiensten tot pre-sales, technische ondersteuning en engineering. De distributeur werkt samen met partners om snel en effectief in te springen op veranderende marktomstandigheden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.