HPE zet Sales Pro Community op

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

Sales boost

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is gestart met de Sales Pro Community. De nieuwe aanpak die HPE wereldwijd heeft doorgevoerd moet ertoe leiden dat HPE- en partnerverkopers betere sales kunnen bedrijven door effectievere communicatie en inzet. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Hewlett Packard Enterprise te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Met de HPE Sales Pro Community is HPE in staat om samen te werken met kanaalpartners. Zo biedt het een vereenvoudigde en makkelijker te begrijpen weergave van trainingsoverzichten en een enkel beloningsprogramma waarin eerdere regionale programma’s samenkomen.

De HPE Sales Pro Community is een interactieve omgeving waarin HPE kan samenwerken met kanaalpartners en waarvia partnersales kan worden gecommuniceerd. Daarnaast biedt het salesprofessionals de belangrijkste productupdates en het laatste nieuws. Partners hebben ook toegang tot experts voor begeleiding bij deals en om business te realiseren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.