Interconnect stimuleert partnersamenwerking met Discover

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

Sales boost

Interconnect heeft de nieuwe portal Discover voor partners in de markt gezet. Discover is een marktplaats waar vraag en antwoord bij elkaar komen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Interconnect Discover te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Tijdens de partnerdag van Interconnect werd Discover geïntroduceerd. Via deze nieuwe portal worden partners vindbaar voor afnemers en krijgen zodoende er een extra kanaal bij om zichzelf te profileren. Discover is niet alleen bedoeld als een saleshulpmiddel voor partners het heeft ook tot doel om het partnerecosysteem meer vorm te geven.

Interconnect ziet steeds vaker dat partners elkaar zoeken, vinden en versterken. Door samen te werken kan vervolgens een vraag van een klant worden ingevuld. Daar is het portal Discover dan ook specifiek voor bedoeld; om elkaar makkelijker te vinden. In de toekomst gaan er ook nog opties worden toegevoegd die de communicatie tussen partners moet bevorderen en verbeteren. Interconncet probeert daarbij partners te stimuleren om de portal met content te verrijken en om leads die via Discover binnenkomen goed op te volgen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.