Mendix helpt partners en professionals met low-code

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

Computercode, programmeren, computertaal

Leverancier van low-code oplossingen Mendix organiseerde zijn laatste Mendix Worls in Ahoy Rotterdam. Bijna vijfduizend professionals van ongeveer elfhonderd organisaties, afkomstig uit dertig landen, kwamen drie dagen samen om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen in low-code. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Mendix te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Mendix claimt dat low-code een einde gaat maken aan de traditionele wereld van software- en applicatie-ontwikkeling. Bovendien versnelt het volgens de leverancier innovatie en digitalisering in iedere organisatie. Mendix World was het grootste event ooit dat is gewijd aan low-code technologie. Het was vooral bedoeld om professionals in applicatie- en softwareontwikkeling te laten zien wat low-code voor hun organisaties kan betekenen. Uiteraard konden zij ook kennismaken met de volgende generatie van het Mendix-ontwikkelplatform.

Tijdens de partnerdag op Mendix World waren meer dan 150 partners en 36 sponsoren aanwezig. Tijdens een speciale awardceremonie werden de beste Mendix low-code projecten bekroond in verschillende categorieën zoals Most Innovative Solution, Delivery Excellence, Research & Development, Enablement, Fast Track en Partner of the Year. Onder de sponsors van Mendix World bevonden zich onder meer Siemens, door wie Mendix is overgenomen, SAP en Accenture.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.