Betty Blocks breidt verder internationaal uit naar UK

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

VK UK Groot-Brittannië Verenigd Koninkrijk

Betty Blocks heeft een partnerprogramma opgetuigd voor de Britse markt. Het bedrijf uit Alkmaar breidde zijn gelijknamige no-code platform begin dit jaar uit naar het Verenigd Koninkrijk en heeft daar inmiddels zijn eerste partner gestrikt. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Betty Blocks te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Betty Blocks zoekt de komende jaren tientallen partners in het Verenigd Koninkrijde om de ontwikkeling van applicaties voor de Britse markt versnellen. Hwt richt zich vooral op bedrijven met een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling van software en digitale transformatie. De eerste partner vond het in creatief digitaal bureau Holygrow. Daarnaast werkt Betty Blocks samen met TechRebels, vanuit NL in de UK.

Naast het partnerprogramma in de UK werkt Betty Blocks in Zuid-Afrika samen met DMS en heeft het ook de Belgische partner Aziri. De komende periode breidt het no-code platform het netwerk verder uit in deze landen en wordt er gewerkt aan een partnernetwerk in de Verenigde Staten. Hier is Betty Blocks al langer actief, onder andere via partner Forza Consulting, die vanuit Nederland daar werkt. In plaats van slechts toegang te krijgen tot een platform of een portaal maakt Betty Blocks gebruik van accountmanagers. Elke partner krijgt er één toegewezen en heeft daarmee direct persoonlijk contact met de organisatie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T09:51:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.