Micro Focus breidt uit met Ingram Micro

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

Handen

Micro Focus heeft Ingram Micro, met vestigingen in de Benelux, benoemd tot platinum value added distributeur. Via deze status kan de distributeur zijn klanten en partners beter bedienen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Micro Focus met Ingram Micro te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

De producten en oplossingen van Micro Focus zijn verdeeld in zes productgroepen, waaronder 23 productportfolio’s vallen. Ingram Micro heeft inmiddels tal van certificeringen binnen de productportfolio’s behaald en werk al jaren samen met de Engelse organisatie. Hiermee mag het zich nu platinum value added distributeur noemen. Met de nieuwe status biedt het productdemonstraties en ondersteuning in het gehele offertetraject.

Micro Focus biedt een portfolio aan enterprise-software met ingebouwde analytics. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast beschikt het over vestigingen in Amstelveen en Brussel. Het Amerikaanse Ingram Micro bedient de Benelux-markt vanuit kantoren in Utrecht en Diegem.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T09:51:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.