Nutanix breidt mogelijkheden partners uit

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

Groei uitbreiding

Nutanix heeft zijn programma Power to the Partner uitgebreid naar value added distributeurs (vad’s) en wereldwijde systeemintegratoren. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden voor resellers gecreëerd. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Nutanix Power to the Partner te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

De nieuwe updates bieden partners in de hele industrie voordelen, zodat alle Nutanix-partners kunnen slagen en groeien met hun Nutanix-activiteiten. Nutanix beloont zijn partners op basis van hun investeringen in plaats van hun omzetdoelstellingen. Nutanix heeft nu de programmavoordelen voor zijn bestaande resellers uitgebreid en biedt deze voordelen ook aan vad’s en systeemintegratoren. Deze laatste twee nieuwe partnergroepen worden in samenwerking met Intel bediend zodat zij hun eigen hyperconverged-infrastructuuroplossingen kunnen leveren.

Het Power to the Partner is gelanceerd om ervoor te zorgen dat al partners gelijke kansen hebben om hun activiteiten te ontwikkelen en te laten groeien. Nutanix heeft geluisterd naar feedback van partners en heeft daarop het programma uitgebreid naar alle partners, van wederverkopers tot systeemintegratoren. Als klanten hun datacenters willen moderniseren en multi-cloud-oplossingen omarmen, krijgen partners de tools via Nutanix Power to the Partnerom dit doel te bereiken.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-24T12:39:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.