Motiv wisselt bestanden veilig uit via de cloud

Dit artikel delen:

Motiv biedt als prijs voor deze jubileumeditie van de Computable Kerstpuzzel een mSafe abonnement voor drie maanden ter waarde van 750 euro. Het abonnement stopt vanzelf na drie maanden. Met mSafe ben je er zeker van dat persoonlijke gegevens veilig via de cloud worden verstuurd.

Publieke diensten in bestandsuitwisseling en -opslag zoals WeTransfer, Hightail, Google Drive of Dropbox zijn even populair als omstreden. Zo bestaat het risico dat derden bestanden onderscheppen. Ook kan het gebeuren dat gebruikers bestanden verkeerd adresseren. Of dat een virus onderweg wordt meegestuurd.

De oplossing mSafe van Motiv is bedoeld voor het veilig en betrouwbaarder uitwisselen van online data in de cloud. Dit kan tot tien gigabyte. Het beschikt over authenticatie en versleuteling van zowel de uitwisseling als de opslag van digitale bestanden.

De oplossing mSafe biedt drie manieren om bestanden uit te wisselen: een gebruiker deelt één-op-één bestanden met een ander, een gebruiker wisselt via werkruimtes bestanden uit met meerdere personen of bestanden worden geautomatiseerd geplaatst in werkruimtes. Bovendien is de bestandsdeling via mSafe tijdelijk. Hierdoor kunnen bestanden niet ongewenst gedeeld blijven worden.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2814 6.80
3 Jack Jansonius 304 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 366 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 430 6.69
7 Pa Va Ke 1574 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-23T11:05:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.