The VR Room breidt uit met VR-lasergamen

VR Lasergamen

The VR Room heeft officieel zijn nieuwe, innovatieve concept ‘VR Lasergamen’ gelanceerd in zijn uitgebreide vestiging aan de Overste Den Oudenlaan (9B) in Utrecht. Na een uitvoerige testfase kunnen bezoekers nu aan de slag met een innovatieve manier van lasergamen: VR Lasergamen.

In deze vestiging van The VR Room kunnen bezoekers ervaren hoe conventioneel lasergamen naar een nieuw niveau wordt getild, in combinatie met de kracht van virtual reality. Wouter van de Bijgaart, eigenaar en oprichter van The VR Room: ‘Het is fantastisch om te zien dat steeds meer mensen een duidelijk beeld krijgen van wat virtual reality is en hoeveel immersie het met zich meebrengt. Na een lange testfase zijn we eindelijk bij een nieuwe vorm van lasergamen uitgekomen die de magie van virtual reality combineert met de fun van conventioneel lasergamen. Dit moet je geprobeerd hebben! Daarnaast bieden we meer dan 50 fantastische experiences in virtual reality aan. Vergeet de uitjes waar je vertrouwd mee bent, zoals bowlen en golfen, want bij The VR Room kan het allemaal op één plek op een manier die je weg zal blazen.' 

Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen twee spelers het op tegen twee andere spelers. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een robuust wapen en een speciaal vest, waarmee hij daadwerkelijk impact voelt als hij wordt beschoten. Daarnaast kan de speler dekking zoeken achter een fysieke toren om interactie met de ‘echte’ wereld te versterken. 

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-01T14:23:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.