Alexander Baas, SNS Reaal

is door Computable-lezers genomineerd voor de Computable Award CIO van het jaar 2007.

Alexander Baas ontvangt deze nominatie omdat ict een sleutelrol speelt binnen SNS Reaal en dus strategisch wordt ingezet om innovatieve bancaire en verzekeringsproducten te ontwikkelen en aan te bieden. SNS Reaal is vorig jaar verkozen tot "beste door ict ondersteunde organisatie".

Quotes: "Hij weet visie om te zetten naar executie", "Hij is jong en staat aan het roer van een grote ict-organisatie", "Heeft hoog maturitylevel bereikt met IT. Zeer goede alignment tussen business & ict."

Alexander Baas (41) is als directeur verantwoordelijk voor ict binnen SNS Bank. Hij heeft een technische achtergrond en is sinds 1988 werkzaam geweest in diverse ict-functies bij SNS Reaal (onder andere netwerkbeheerder, projectleider, ontwikkelaar en manager).  Hij is er in geslaagd om ict helemaal te integreren in de bedrijfsvoering van SNS. ict'ers staan net zo goed aan de basis van nieuwe producten en diensten als bijvoorbeeld marketingcollega's. SNS Reaal is trots op haar ict en die is dan ook onderscheidend. Dit blijkt uit moderne systemen, hoogstaande processen (waaronder CMM L3) maar bovenal door gemotiveerde medewerkers.

Winnaar!

Alexander Baas werd door lezers en bezoekers van Computable.nl uitgeroepen tot CIO van het jaar 2007. Lees hier wat deze Computable Award voor hem betekent.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T12:47:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.