Bernard Vuijk, managing partner bij Passionned

Bernard Vuijk

Bernard Vuijk is momenteel managing partner bij Passionned. Net als Jeroen Aris, Joost van Bilsen, Fred Bons en Gilbert Silvius is hij door Computable gevraagd plaats te nemen in de jury die de beste business cases over 2009 gaat uitroepen.

Bernard Vuijk heeft een brede ervaring als interim-manager in een grote variatie van projecten, programma's en processen, in zowel de not-for-profit sector als in het bedrijfsleven. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor projectmanagement, organisatieontwikkeling en veranderingsmanagement. Hij heeft sinds 1993 als (freelance) interim-manager gewerkt voor organisatie zoals KPN, Equens, ING, ABN/Amro, TPG, PCM, het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Ministerie van LNV, het Ministerie van Justitie, ISC, Essent en Nuon. Hij heeft zijn sporen verdiend als manager van (ict-) verandertrajecten en reorganisatietrajecten. Hij werkt tegenwoordig voor de ING als senior projectmanager voor de ondersteuning van het administratieve proces rondom naamswijzigingen van een pakket/betaalrekening.

Het initiëren, definiëren, implementeren en veranderen van omvangrijke projecten in complexe organisaties, waarbij de klantrelatie belangrijk is, loopt als een rode draad door zijn loopbaan. Kernactiviteiten hierin zijn: het opzetten en aansturen van multidisciplinaire teams, het opstellen van programma's en plannen, het implementeren van plannen, het managen van verandering, het organiseren van resources (mensen en middelen), het coachen van professionals en het bewaken van de kwaliteit van het proces en het product. Hij geeft sinds 1990 workshops en begeleidt projecten met betrekking tot procesverbetering, projectprofessionalisering, klantgerichter werken, reorganisatie, projectverbetering, gedragsverbetering, functiewisseling, bewustwording, fusie, nieuwe rol in de organisatie en cultuurverandering. Zijn motto is: samenwerken, zoals een team een berg beklimt: samen boven (willen) komen en tijdens de tocht zorgen voor veiligheid, vertrouwen en vriendschap.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-17T11:04:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.