Meer informatie ICT-branche

ikoon ict branche

Heb jij interessante links en informatie die niet in deze rubriek mogen ontbreken, mail deze dan naar lezers@computable.nl.

Skillcity ICT business network

Het Skillcity ICT business network geeft toegang tot een gekwalificeerd netwerk van ca 750 ICT-ondernemers in Midden-Nederland en organiseert seminars, workshops, round tables en innovation circles.

OSSLO | Open Source Software Leveranciers Organisatie

Op 13 maart 2009 is de nieuwe leveranciersorganisatie OSSLO officieel van start gegaan: de Open Source Software Leveranciers Organisatie. Doel van OSSLO is om de commerciele belangen van de aangesloten open source leveranciers richting markt en overheid te behartigen. De missie van de organisatie is "het vergroten van het open source software marktaandeel door de kracht van pre-competitieve samenwerking.

ICT~Office

ICT~Office is de brancheorganisatie voor bedrijven actief in de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector in Nederland. De activiteiten van ICT~Office bestaan uit marktstimulering, belangenbehartiging en dienstverlening voor de meer dan 525 leden.

Nederland Open in Verbinding (NOiV)

De belangrijkste taak van het NOiV is overheidsorganisaties helpen hun weg te vinden waar het gaat om open standaarden en hen meer bewust te maken van de mogelijkheden van open source-software.

IT Simplification

Een weblog van expert Wim Engels over de vereenvoudiging van ict in organisaties.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-07T11:05:00.000Z Redactie Computable