Joost van Bilsen, partner bij Business Case Entrepreneurs

Joost van Bilsen is momenteel partner bij Business Case Entrepreneurs (BCE). Net als Jeroen Aris, Fred Bons, Gilbert Silvius en Bernard Vuijk is hij door Computable gevraagd plaats te nemen in de jury van de Computable Awards.

Joost van Bilsen is van huis uit bedrijfseconoom met een marketingspecialisatie. Bij een branchevereniging in het mkb leerde hij dat advieswerk geen dikke rapporten maar tastbaar resultaat voor de ondernemer moet opleveren. Aangevuld met de brede kennis en ervaring opgedaan in acht jaren adviespraktijk bij KPMG Management Consultants legde dit een goede basis voor het ondernemerschap.

Vervolgens was hij als directeur/partner van VODW/Synergetics zeven jaar verantwoordelijk voor een bureau waarin hij dagelijks de visie in praktijk bracht, dat ict belangrijke veranderingen in een bedrijf kan ondersteunen en versnellen. Het was een logische stap om vervolgens samen met oud-jurylid Eric van der Wolk Business Case Entrepreneurs, kortweg BCE, op te richten, gericht op het maximaliseren van de ict-bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. BCE helpt zijn klanten bij het verbeteren van hun marktpositie door het realiseren van innovatieve business cases. Het is een bureau van en voor ondernemers waar het centrale thema aantoonbaar rendement op de inzet van ict is. Van ontwerp tot en met implementatie en verzilvering van de baten middels excellent projectmanagement. BCE is gevestigd in Bilthoven.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-17T10:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.