Win de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Online quiz Computable, vragen dag 1

In samenwerking met be.ez gaat Computable twee weken op rij op elke werkdag een LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas t.w.v. € 34,90 weggeven. Van maandag 12 juli tot en met zondag 25 juli 2010 kunnen er elke werkdag vijf vragen worden beantwoord en met de vijf gevonden woorden kan er een korte slagzin m.b.t. slimme ict en kostenbesparingen worden gemaakt.

Van maandag 12 tot en met zondag 25 juli 2010 worden er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur vijf kennisvragen voor publicatie vrijgegeven die leiden tot de vondst van vijf woorden. Door deze vijf gevonden worden in de juiste volgorde te zetten ontstaat een korte slagzin die gaat over slimme ict en kostenbesparingen. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas (http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/ictbranche/3423208/2379258/draagtas-voor-macbook-pro-13.html) die € 34,90 waard is. Met de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas kan onbezorgd een Apple MacBook van 13 inch worden vervoerd en er blijft nog voldoende ruimte over om andere spulletjes in de tas op te bergen.

De vijf vragen van dag 1 luiden:

1) Wat kan proportioneel verlaagd worden volgens expert John Roos in zijn bijdrage 'De grootste geldverspilling bij bedrijven'?

2) Wat is het eerste woord na de dikgedrukte eerste alinea in het artikel over de verdubbeling van het budget van het NOiV?

3) In welk tempo klimmen Aziatische landen op de ranglijst van de ict-concurrentiepositie van landen?

4) Wat denkt de gemeente Amsterdam met 21 miljoen euro te kunnen doen?

5) Insourcing is hot volgens expert Age-Jan van der Meer, maar wat is 'not'?

Maak met de vijf gevonden woorden een slagzin. Insturen oplossing 1

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-12T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.