Win de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Online quiz Computable, vragen dag 9

In samenwerking met be.ez gaat Computable twee weken op rij op elke werkdag een LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas t.w.v. € 34,90 weggeven. Van maandag 12 juli tot en met maandag 26 juli 2010 kunnen er elke werkdag vijf vragen worden beantwoord en met de vijf gevonden woorden kan er een korte slagzin m.b.t. slimme ict en kostenbesparingen worden gemaakt.

Van maandag 12 tot en met maandag 26 juli 2010 worden er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur vijf kennisvragen voor publicatie vrijgegeven die leiden tot de vondst van vijf woorden. Door deze vijf gevonden worden in de juiste volgorde te zetten ontstaat een korte slagzin die gaat over slimme ict en kostenbesparingen. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas die € 34,90 waard is. Met de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas kan onbezorgd een Apple MacBook van 13 inch worden vervoerd en er blijft nog voldoende ruimte over om andere spulletjes in de tas op te bergen.

De vijf vragen van dag 9 luiden:

1) Wat is de tussenkop in het nieuwsbericht 'BT helpt klant CO2-uitstoot verminderen'?

2) Hoeveel aanvullende eisen mogen er in een later stadium gesteld worden, volgens Gert Jan Timmerman in zijn opiniebijdrage 'Europese aanbestedingen in de ICT-branche'?

3) Wat is het tweede woord van het eerste blauw gepubliceerde deel van het nieuwsartikel 'Mens is grootste obstakel bij invoering UC'?

4) Wat het eerste woord van de zin na de uitspraak 'de systeembeheerder who saves the day wordt de msp who stays away' door expert Jan Martijn Broekhof in zijn opiniebijdrage 'Exit systeembeheerder?'?

5) Wat is het eerste woord van de bovenkop bij het nieuwsartikel 'Ook voor UC ligt de toekomst in de cloud'?

Maak met de vijf gevonden woorden een slagzin. Insturen oplossing 9

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-23T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.