Win de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Online quiz Computable, vragen dag 10

In samenwerking met be.ez gaat Computable twee weken op rij op elke werkdag een LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas t.w.v. € 34,90 weggeven. Van maandag 12 juli tot en met maandag 26 juli 2010 kunnen er elke werkdag vijf vragen worden beantwoord en met de vijf gevonden woorden kan er een korte slagzin m.b.t. slimme ict en kostenbesparingen worden gemaakt.

Van maandag 12 tot en met maandag 26 juli 2010 worden er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur vijf kennisvragen voor publicatie vrijgegeven die leiden tot de vondst van vijf woorden. Door deze vijf gevonden worden in de juiste volgorde te zetten ontstaat een korte slagzin die gaat over slimme ict en kostenbesparingen. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas die € 34,90 waard is. Met de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas kan onbezorgd een Apple MacBook van 13 inch worden vervoerd en er blijft nog voldoende ruimte over om andere spulletjes in de tas op te bergen.

De vijf vragen van dag 10 luiden:

1) Wat is het tweede voorzetsel in het kader met kaderkop 'ACSI' in het nieuwsartikel 'IBM heeft volwassen relatie met open source'?

2) Waarmee spaart het serverpark nog meer kosten uit naast onderhoud en energie, volgens Gerben Broenink en Harm Schotanus in hun opiniebijdrage 'Beveiliging blijft heikel punt bij virtualisatie'?

3) Welk standaard onderdeel kan bij open standaarden worden ingezet, volgens expert Jacco van Achterberg in zijn opiniebijdrage 'De storagemarkt gaat eindelijk open'?

4) Wat is het derde woord van punt 5 in het kader bij het nieuwsartikel 'Linux is gebruiksvriendelijker geworden'?

5) Wat voor prominente rol kan ict de komende jaren voor veel ondernemingen gaan innemen, aldus expert Jan-Willem van Rossum in zijn opiniebijdrage 'Onderbouwd op kosten letten: gedegen businessmodel'?

Maak met de vijf gevonden woorden een slagzin. Insturen oplossing 10

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, de be.ez LA Garde robe Apple MacBook Pro 13"-laptoptas

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-26T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.