Met Finntax-luchtballon de wolken in

Letterlijk de wolken in, dat kan de winnaar van de Computable Kerstpuzzel 2011. Ballonvaren is een ervaring die men nooit meer zal vergeten. Netwerk- en telecomleverancier heeft zelfs zijn eigen luchtballon. De winnaar gaat samen met zes collega's, vrienden of familieleden en de ballonvaarder aan de slag om de ballon klaar te maken. Als de ballon gevuld is, wordt de weg naar de wolken ingezet. Hoog boven land heerst er een enorme rust. Daar kan onder het genot van een glas champagne en lekkere hapjes van het uitzicht genoten worden.

Er kunnen in totaal zeven passagiers met de Finntax-ballon mee. De opstapplaats is afhankelijk van waar de gasten vandaan komen. Op de dag zelf wordt bepaald of de weersomstandigheden gunstig genoeg zijn om de vaart te maken en dan wordt ook de exacte locatie doorgegeven. Vanuit de verzamelplaats gaat de winnaar met zijn groep naar de opstijglocatie. Meestal landt de luchtballon in een weiland. Vanuit daar worden de passagiers weer teruggebracht naar de. De vaart zal in het voorjaar van 2012 plaatsvinden vanaf elke gewenste plek in Midden-Nederland.

Finntax heeft ruim drie jaar een eigen luchtballon. De leverancier gebruikt hem als reclame, maar ook worden als cadeau klanten voor een ballonvaart uitgenodigd. De waarde van een dagje ballonvaren komt op ongeveer vierduizend euro.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-14T14:09:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.