Nieuwe serie compacte alles-in-één LED-tv’s Toshiba

Toshiba DL933 26 inch led-tv met ingebouwde dvd-speler

Toshiba Consumer Products introduceert een nieuwe generatie DL-tv’s. De LED-toestellen uit deze DL933/934-serie, die allemaal worden geleverd met een ingebouwde DVD-speler, zijn beschikbaar in schermgroottes uiteenlopend van 47 cm (19”) tot 80 cm (32”). Het 58 cm (23”) model is een Full HD-tv, terwijl de andere drie HD-ready zijn. Dankzij hun LED-backlight-verlichting zijn deze toestellen niet alleen slank en energiezuinig, maar bieden ze ook een hoog dynamisch contrast en een verbluffende beeldkwaliteit. Alle modellen - leverbaar in zwart (DL933) of wit (DL934) - zijn voorzien van twee HDMI-poorten, een USB-connector en een dual-tuner (DVB-T en DVB-C).

De tv’s uit de nieuwe DL-serie combineren het ruimtebesparende gemak van een ingebouwde DVD-speler met de nieuwste technologie die instaat voor een fantastische beeldkwaliteit. Via de USB- en HDMI-poorten kan externe audioapparatuur of een PC aan de tv gekoppeld worden voor het bekijken van films of het spelen van games. Samen met de energiezuinige LED-backlightverlichting, die zorgt voor kraakheldere beelden, maakt dit de DL-tv’s tot de ideale toestellen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, de logeerkamer, de keuken of een studentenkamer.

Geïntegreerde DVD-speler

De ingebouwde DVD-speler is het ‘unique selling point’ van de DL-tv’s. Zo’n alles-in-één oplossing levert gemak op én bespaart ruimte. De DVD-gleuf is handig gepositioneerd aan de zijkant van het toestel, waardoor hij gemakkelijk toegankelijk is. Behalve DVD’s kan de geïntegreerde DVD-speler ook DivX-films en MP3-muziekbestanden afspelen en JPEG-foto’s weergeven. Alle functies kunnen geactiveerd worden met de afstandsbediening van de tv.

Naast de ingebouwde DVD-speler zijn de tv’s uit de DL-serie uitgerust met twee HDMI-poorten en een USB-connector. De HDMI-poorten stellen de gebruiker in staat om apparaten als een gamingconsole of Blu-ray-speler op de tv aan te sluiten. Via de USB-connector kan hij op eenvoudige wijze een externe harde schijf, een camera of een smartphone aan de tv koppelen om video’s en afbeeldingen op het tv-scherm te bekijken of muziek te beluisteren via de stereospeakers met Dolby Digital Plus. De hoge-resolutiebeeldkwaliteit wordt verder geoptimaliseerd door de toegepaste 100 Active Motion & Resolution (AMR)-technologie die instaat voor scherpe, vloeiende bewegende beelden. Dit verhoogt het kijkgenot, met name bij het kijken naar sportuitzendingen of actiefilms.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-22T10:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.