Netgear Powerline Music Extender

Netgear Powerline Music Extender

De Powerline Music Extender maakt het mogelijk vanaf een smartphone, tablet (Apple iOS en Android) of PC muziek te streamen naar speakers overal in huis. Zoek simpelweg de muziek uit die je wilt horen, selecteer een speaker in huis die is verbonden met de Powerline Music Extender en speel het af. Gebruik voor Mac en iOS-apparatuur, de Airplay-functie om muziek naar de gewenste speaker te streamen. Download voor PC en Android-apparaten een app om hetzelfde te kunnen doen.

De Powerline Music Extender ondersteunt elk type audio-systeem. Van een gloednieuw home entertainment systeem tot een oude stereo-installatie. De laatste kan worden verbonden door RCA jack connectoren te gebruiken. De extender kan tevens smart TV’s, HD set-top boxes, spelcomputers, Blu-ray spelers, network DVR’s, PC’s en elke ander op ethernet gebaseerd apparaat verbinden met het internet via een ethernetpoort (RJ45). Na het downloaden van de ‘media extender app’ op je PC, kan de XAUB2511 je PC zelfs verbinden met USB-apparatuur overal in huis, bijvoorbeeld met een USB-printer of USB harddrive.

Eenvoudig te installeren

De Powerline Music Extender is eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. Configuratie is niet nodig: de extender werkt meteen na het inpluggen.

Prijs en beschikbaarheid

De Netgear Powerline Music Extender is beschikbaar vanaf oktober 2012 bij de bekende verkooppunten voor een consumentenadviesprijs van 99 euro.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-07T11:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.