IBM komt binnen X-Force Command met C-TOC

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

Security awareness bewustzijn

IBM heeft samen met businesspartners het Cyber Tactical Operations Center (C-TOC) opgericht. Dit is een mobiele truck binnen het programma IBM X-Force Command dat moet gaan zorgen voor meer cybersecurity awareness. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om IBM te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

De C-TOC is een ultramoderne, mobiele cybersecuritytruck die eind 2018 de weg op ging. De truck is ingericht als een mobiel commandocentrum met een compleet zakelijke it-omgeving. Maximaal twintig personen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan realistische simulaties. Met de mobiele trainingsfaciliteit kunnen ook onze Nederlandse IBM-klanten zich onderdompelen in heftige en realistische simulaties en hun cyber incident response aanscherpen.

Het Cyber Tactical Operations Center is ontstaan in het X-Force Command Cyber Range Center, dat een paar jaar geleden werd opgericht in het Amerikaanse Cambridge (Massachusetts). Daar kunnen organisaties zich al langer trainen in uiterst realistische cybersecuritysimulaties. Inmiddels hebben duizenden IBM-klanten daar hun teams in het diepe gegooid en blootgesteld aan bijna levensechte cyberaanvallen. Deze cybersecurity training experience is nu dus ook voor het Nederlandse publiek beschikbaar.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-28T07:51:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.