Uitzendingen

Computable werkt samen met stichting Viafrica en IT-Staffing om scholen in Tanzania en Kenia te ondersteunen bij het gebruik en beheer van ict. Dat gebeurt onder andere door ict'ers drie weken mee te laten werken op een van de servicecentra van Viafrica in Afrika.

Viafrica heeft in Tanzania en Kenia een lokaal servicecentrum. Vanuit deze twee kantoren worden scholen begeleid in het gebruik en beheer van een computerlokaal. Op de kantoren werken lokale ict'ers, bijgestaan door Nederlandse collega's die uitgezonden worden door Viafrica. De servicecentra bieden ondersteuning en support aan de scholen en zoeken oplossingen voor uiteenlopende ict-vraagstukken

Computable wil Viafrica helpen door een aantal lezers naar Afrika te sturen en vanuit Nederland met concrete oplossingen te komen. Komend jaar zullen acht ict'ers naar Afrika gezonden worden. Zij verblijven drie weken in Tanzania of Kenia. IT-Staffing doet de selectie van de ict'ers en betaalt de reis- en verblijfkosten.

Lijkt het je wat? Stuur dan een mail met naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, woonplaats, periode van inzetbaarheid, telefoonnummer overdag en 's avonds en een motivatie naar viafrica@it-staffing.nl.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 472 6.69
6 Pa Va Ke 1608 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-11T11:19:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.