Vacature Viafrica Kenia: Coach

Computable werkt samen met de Nederlandse organisatie Viafrica en detacheerder IT-Staffing om scholen, organisaties en bedrijven in verschillende Afrikaanse landen te ondersteunen bij het gebruik en beheer van ict. Dat gebeurt onder andere door consultants drie weken mee te laten werken op de Viafrica-kantoren in Tanzania en Kenia.

Viafrica heeft sinds 2003 enkele honderden computerlokalen ingericht op scholen en daarmee meer dan 60.000 studenten toegang tot ict-onderwijs verschaft. Naast de inrichting van de ict-infrastructuur, maken ook training van docenten, beheer en onderhoud deel uit van deze projecten. Daarnaast ontplooit Viafrica marktgerichte activiteiten voor het lokale bedrijfsleven en (ontwikkelings-)organisaties.

Regelmatig zoekt Viafrica consultants die hun expertise willen inzetten om de lokale staf in Afrika te ondersteunen bij concrete behoeftes en knelpunten. IT-Staffing betaalt de reis- en verblijfskosten. Van kandidaten wordt verwacht dat zij om-niet hun ervaring en expertise ter beschikking stellen.

Op dit moment zoekt Viafrica voor uitzending naar Kenia in de loop van 2012:

Coach (m/v)

Achtergrond en profiel
Viafrica Kenya richt zich primair op de inzet van ict binnen het onderwijs. Op de vestiging in Thika werken vijf medewerkers. Vanwege de kleine omvang van het team, worden de medewerkers breed ingezet. We hebben geconstateerd dat de planning van activiteiten en het functioneren van de medewerkers binnen de organisatie verbetering behoeft.

Daarom zijn we op zoek naar iemand (m/v) die het personeel van Viafrica gaat coachen, zowel op individueel niveau als in teamverband, op vaardigheden als het managen van je eigen werk, plannen, samenwerken en verwachtingenmanagement. Van de kandidaat vragen we:

* Goede beheersing van het Engels
* Ervaring met coaching en training op de volgende vlakken:
   - werkdrukmanagement
   - teambuilding
   - persoonlijke effectiviteit
   - communicatie
* Een open en constructieve houding
* Flexibiliteit in de invulling van de opdracht

Locatie: Thika, Kenia

Reageren
Lijkt het je wat? Stuur een mail met motivatie en cv naar info@viafrica.org.

Voor nadere informatie en gerichte vragen over deze functie kun je contact opnemen met Joost Dam (j.j.dam@viafrica.org).

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 362 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-25T15:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.