Vacature Viafrica Nederland: Drupal-ontwikkelaar

Viafrica heeft sinds 2003 enkele honderden computerlokalen ingericht op scholen en daarmee een kwart miljoen studenten toegang tot ict-onderwijs verschaft. Naast de inrichting van de ict-infrastructuur, maken ook training van docenten, beheer en onderhoud deel uit van deze projecten. Daarnaast ontplooit Viafrica marktgerichte activiteiten voor het lokale bedrijfsleven en (ontwikkelings-)organisaties.

De Nederlandse hoofdvestiging bevindt zich in Amsterdam en draait voornamelijk op vrijwilligers die mede inhoud en vorm geven aan projecten en projectuitvoering. Op dit moment zoekt Viafrica voor het Amsterdamse kantoor een Drupal-ontwikkelaar.

Functie

Ben jij een ervaren Drupal ontwikkelaar en geïnteresseerd om Viafrica te ondersteunen met jouw kennis en ervaring?

Viafrica is op zoek naar een vrijwilliger met Drupal kennis om ons ontwikkelteam te versterken. Samen met een klein team ga je werken aan de verdere ontwikkeling van de website www.viafrica.org. Je bent verantwoordelijk voor zowel onderhoud als de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit op basis van functionele specificaties. De website van Viafrica wordt continu doorontwikkeld om alle nieuwe ideeën en initiatieven tot hun recht te laten komen.

Profiel

- Ervaring met Drupal.

- Ervaring met HTML.

- Ervaring met MySQL.

- Ervaring met Javascript en PHP is een pré.

- Je hebt affiniteit met Afrika en bent in de gelegenheid om je minimaal vier tot acht uur per week voor Viafrica in te zetten.

Reageren

Vind je het interessant en motiverend om je in te zetten voor de versteviging van het onderwijs in Afrika en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met motivatie en cv naar l.hinder@viafrica.org.

ICT zonder grenzen

Viafrica verbetert de kwaliteit van het onderwijs in Tanzania en Kenia met ict-oplossingen. Door leerlingen te leren werken met digitale leermiddelen krijgen zij meer mogelijkheden zich te ontwikkelen. Kennis van computertechnologie vergroot ook hun maatschappelijk perspectief. Computable steunt de ict-hulporganisatie Viafrica via het project ‘ICT zonder grenzen’. Het vakblad wil met dit project bijdragen aan verdere toepassing van informatietechnologie in ontwikkelingsgebieden.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-24T12:39:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.