Veertien keer 1 GB USBCard

800 GB DataTank van Freecom

Voor de nieuwe online quiz die Computable houdt van maandag 26 januari tot en met zondag 8 februari 2009 heeft Freecom maar liefst 800 GB storage als hoofdprijs beschikbaar gesteld. Daarnaast geven wij elke dag samen een 1 GB USBCard van Freecom weg.

In de nieuwe online quiz gaan wij op zoek naar een zin die bestaat uit veertien woorden. Wie aan het eind van de periode de woorden in de juiste volgorde zet maakt kans op de hoofdprijs van Freecom: een 800 GB DataTank. Ook kan dagelijks het gevonden woord naar de redactie van Computable worden gemaild waardoor er wordt kans gemaakt op een Freecom USBCard van 1 GB.

DataTank

Sommigen van ons ontwerpen elke dag iets nieuws, anderen moeten alles bewaren en weer anderen kunnen niets weggooien. Omdat er in een ieder van ons wel een beetje van alles schuilt, heeft Freecom de DataTank ontwikkeld. 800 GB plaats voor alles! Nooit meer nadenken, twijfelen of ergeren, gewoon massa's gegevens opslaan. Via FireWire of usb, de DataTank heeft ruimte voor veel. De DataTank is uitgerust met een zeer praktische one-touch encryptieknop, one-touch sync-knop en variable RAID-instelling. Je data is dus veilig! Als je uiteindelijk met alle gevonden woorden de juiste zin maakt, maak je kans op deze hoofdprijs!

USBCard

Data opslaan en bewaren in je portefeuille? Dat kan met de USBCard van Freecom. De gepatenteerde Freecom USBCard is net zo klein als een bankpasje en is een usb-opslaggigant op creditcard-formaat (2 mm dun!). Bewaar al je gegevens vanaf nu gewoon veilig in je portefeuille. Zo heb je altijd dataopslag bij de hand, waar je ook bent.. Ook is deze USBCard ludiek als praktische incentive, want Freecom bedrukt de USBCard ook met jouw bedrijfslogo of slogan! Elke dag kan je er eentje winnen door het juiste woord van die dag naar de redactie van Computable te mailen.

Voor meer informatie: www.freecom.nl
Voor vragen over de producten: 070-3367600

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-23T16:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.